DADO JE OSTAVIO NAKON 5 MJESECI BRAKA, A SAD JE OBJAVILA RADOSNE VIJESTI: Evo Kako Danas Izgleda Vjeroučiteljica SELMA MEKIĆ

Pjevač Dado Polumenta i Selma Mekić vjenčali su se 12. decembra 2012. godine u Novom Pazaru, a poslije pet i po mjeseci braka, on je odlučio da raskine bračnu zajednicu sa njom. Ipak, ona nije klonula duhom, naastavila je da radi na sebi i pokrenula biznis.

– Otkad je upoznao Selmu, Dado je zaista pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbjegne izlaske i sve što uz to ide jer je bio zaljubljen. Međutim, u posljednje vrijeme ponovo izlazi i to je stvorilo probleme u njihovom braku. Selma bi to i tolerisala da se u medijma nisu pojavile fotografije na kojim je njen suprug okružen djevojkama – rekao je svojevremeno izvor blizak ovom paru,prenosi Blic.

inst

Dado je sa Selmom imao “šerijatsko” zabavljanje koje isključuje ljubljenje, dodirivanje, odnose i izlaske ,a svojevremeno je izjavio da mu ništa od navedenog nije nedostajalo.

in

Selma sada živi u Novom Pazaru, nije u vezi, bavi se kaligrafijom i radi kao vjeroučiteljica i dizajnerka, a o razvodu nikada nije javno govorila.

Nedavno je podijelila fotografije sa diplomom u ruci, a čestitke u komentarima su se samo nizale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *