OVO JE PRVI MUŽ SANJE KUŽET: Kuma joj je bila Lepa Brena, a RAZVOD uslijedio nakon godinu dana braka! (FOTO)

Sanja Kužet je u skladnom braku sa Nemanjom Živojinovićem sa kojim ima sina Strahinju.

Međutim, gotovo niko ne zna da je voditeljka prije devet godina bila udata za člana obezbjeđenja vlasnika TV „Pink“, Zorana Pipera sa kojim je takođe ima dječaka, koji se zove Andrija.

Kako je pisao “Objektiv” kuma na prvom vjenčanju bila joj je folk zvijezda Lepa Brena. Svadba je bila organizovana u nekadašnjem Interkontinentalu. Mladenci su uložili ozbiljnu sumu novca, sve je bilo sređeno kao u bajci.

“To je bila ljubav na prvi pogled. Sanja je tada važila za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a on je bio veoma uporan jer mu se Sanja jako dopala. Poslije nekoliko mjeseci zabavljanja, njih dvoje su riješili da se vjenčaju “, izneo je tada blizak voditeljki tada.

Međutim, nakon godinu dana je uslijedio razvod, a voditeljka je jednom prilikom ispričala da su ona i bivši suprug u odličnim odnosima.

“Družili smo se dvije godine, a onda se i zaljubili, pa vjenčali, dobili dijete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi… Zoran i ja smo se poslije godinu dana braka lijepo, ljudski razišli. Možda će nekom to djelovati i smiješno, ali kod nas sve besprijekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog djeteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete.”

“Drugi put sam se odlučila za brak kada sam ponovo prepoznala ljubav u koju vjerujem”, rekla je voditeljka za domaće medije.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *