DA LI JE MOGUĆE? PREDVIDEO UŽAS U TURSKOJ! Osetio šta se sprema, pre 3 dana POSTAVIO JEZIV TVIT – “Niko nije slušao…”

Malo nas veruje u predviđanja ili proročanstva i smatra da su takve stvari neosnovane. Međutim, nažalost, u slučaju razornog zemljotresa koji je jutros pogodio Tursku, predviđanje evropskog istraživača pokazalo se tačnim, piše Slobodna Dalmacija.

Izvesni Frank Hugerbets iz Harlema u Holandiji je 3. februara ove godine u 13.03 na svom Tviteru objavio da će Turska, odnosno njen južno-centralni deo kod Sirije, Jordana i Libana, kako je napisao, “pre ili kasnije” biti pogođena zemljotresom jačine 7.5 stepeni Rihtera.

Ono što je Hugerbets “predvideo”, nažalost, obistinilo se, a taj deo Turske sinoć je pogodio stravičan zemljotres jačine 7,8 stepeni Rihterove skale, u kojem je, prema aktuelnim informacijama, poginulo najmanje 500 ljudi, dok je više od dve hiljade povređeno.

Frenk Hugerbets je takođe na Tviteru objavio da “njegovo srce ide svima koji su povređeni u ovoj katastrofi i da je ovo slična situacija kao 115. i 526. godine, kada su se dogodili slični zemljotresi u toj oblasti“. Kako je napisao, zemljotres je predvideo na osnovu “kretanja planeta”.

Komentari na njegov Tvit su se samo nizali “Niko nije slušao…”, “Slušati šta? Pre ili kasnije nije konkretan datum. Još uvek ne možemo da predvidimo tačno vreme”, “Bio si u pravu…”, “Sablasno”, “Probudi se. Tvoj tvit je postao viralan druže”, bili su samo od nekih.

(MONDO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *