8. FEBRUARA JE POMRAČENJE MJESECA: Ova 4 horoskopska znaka će se naći na životnoj prekretnici

Ono što je zanimljivo jeste da se ovaj pun Mjesec naziva i “dabrov”, a simbolika je više nego interesantna Jedan od najvažnijih događaja u 2022. godini, ali i novembru koji je pred nama je pun Mjesec u znaku Bika koji će biti pomračen i imaće snažan uticaj na sve znakove zodijaka, a astrolozi tvrde da je ovo momenat koji će biti ključni okidač za sudbonosna dešavanja. Mjesec “dabra” Ovo je doba godine kada dabrovi počinju da se sklanjaju u svoje kućice, a skupili su dovoljne zalihe hrane za dugu zimu koja je pred nama. Za vrijeme trgovine krznom u Sjevernoj Americi, takođe je bila sezona da se hvataju dabrovi zbog njihove debele kože spremne za zimu. Pomračenje Mjeseca u Biku biće izuzetno teško za pripadnice lepšeg pola, a kako se bude približavao 8. novembar tenzija će biti sve veća.

Pun Mjesec u kombinaciji sa retrogradnin Marsom iz Blizanaca može da izazove svađe i pogrešne procene, pa je najvažnije da ostanemo suzdržani do tog datuma. Pun Mnjesec u Biku se naziva i “krvavi” Ovih dana primetićete se da se mnogi ljudi ne osećaju dobro, pre svega psihički, tako da će pun Mesec izazvati poplavu emocija u ljudima, pa će pod uticajem toga donositi prelomne odluke. Jako je važno da ostanemo pribrani do 8. novembra kako ne bismo doneli pogrešne odluke i bespovratno izgovorili reči koje će zauvek ostati “kamen spoticanja” među osobama koje su nam važne. Pun Mjesec u Biku se naziva i “krvavi” jer će ova planeta dobiti crvenkastu boju. Iako će ovaj astro događaj snažno uticati na sve znakove, najveći uticaj će imati na Bikove, Škorpije, Vodolije i Lavove.

BIK Pomračenje se odigrava u vašem prvom polju, pa će se odnositi na lične odluke i poimanje stvarnosti. Mnogi Bikovi donijeće odluke koje će im promijeniti tok budućnosti. Ipak, pazite na to kako se osjećate jer problemi koji sada budu delovali nerešivo zapravo će biti samo test koji morate da prođete. Nije poželjno da donosite odluke u afektu. ŠKORPIJA Pun Mjesec dešava se u vašem polju partnerstva, pa može da nagovijesti kraj i početak nečeg novog. Ukoliko ste u braku, možete lako da dođete do tačke u kojoj ćete shvatiti da dalje ne možete da idete. Nešto će u vašem odnosu sa partnerom svakako morati da se menja. Bilo kakve emotivne veze biće na velikom testu i sigurno je da ćete ostati bez onih osoba koje ne pripadaju u vašem životu. VODOLIJA Pomračenje Mjeseca najviše će pogoditi vaše pordične odnose. Jedna osoba iz porodice zadavaće vam puno briga i moguće je preseljenje.

Sve što se tiče porodice i doma će vam zadavati mnogo briga i potrebno je da sačakate da pomračenje prođe kako biste realnije sagledali odnose koji su vam važni. LAV 8. novembar će biti važan datum kada je u pitanju vaša karijera i profesionalno usmjerenje. Moguće je da ćete iznenada promijeniti posao ili profesiju. Jedno je  sigurno, a to je da ćete na radnom mestu biti deo događaja koji će vas podstaći da donesete radikalne odluke. Ipak, budite mudri i ništa ne preduzimajte preko noći.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *