PETAK 13. SUTRA UDARA NAJJAČE NA 3 ZNAKA HOROSKOPA: Obratite pažnju – svađe, zabrane i problemi sa novcem!

Astrologija otkriva koje horoskopske znake čekaju poteškoće na čuveni petak 13.

Mnogi smatraju da je petak 13. najnesrećniji datum u godini, ali činjenica je da ima i onih koji se uopšte ne tangiraju. Zahvaljujući nizu događaja koji su se desili na ovaj dan, velika većina misli da je proklet i posvećuju posebnu pažnju izbjegavanju nesreća ukoliko se dan i datum poklope. Horoskop otkriva koje horoskopske znake će čuveni petak 13. najviše uzdrmati, a evo o kome je riječ:

BIK
Okolina vam zavidi na samopouzdanju kojim zračite, nikada niste imali problema sa sumnjom u sebe, naročito u ovom mesecu. Napredujete na polju karijere, ali na petak 13. komunikacija će biti otežena. Mogući su veliki sukobi, a horoskop vam savjetuje da sve svoje primedbe odložite za drugi dan. Ono što uradite u afektu može da se odrazi na vaše dugoročne planove i ciljeve. Sutra izbjegavajte dalja putovanja.

ŠKORPIJA
Škorpije nisu ni svjesne koliko petak 13. može da ih poljulja. Radovaće se posljednjem radnom danu u nedelju, ali već u toku dana stižu prepreke zbog kojih će “pregorjeti”. Škorpije su navikle da dobiju sve i odmah, ali sutra će morati da se strpe. Horoskop savetuje da ne pozajmljujete novac i ne potpisujete nikakve važne ugovore. Na svu sreću, partneri će znati kako da izađu na kraj sa vama.

JARAC
Jarčeve će takođe uzdrmati petak 13. Horoskop savjetuje da se ne bave nikakvim tajnim radnjama, jer može doći do najmanje željenih rezultata. Ne sklapajte dogovore sa osobama koje vrlo malo poznajete, a naročito ne obavljajte novčane transakcije sa njima. Mogući su konflikti sa partnerom, ali krajem dana shvatićete da je riječ o nesporazumu. Suočite se sa rješenjem.

(MONDO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *