KALEZIĆEV SIN NEĆE DOĆI NA SAHRANU OCU: Razlog zbog kog ga neće ispratiti na vječni počinak je PRETUŽAN

Otkriveno zašto.

Sin Zorana Kalezića Filip neće prisustvovati sahrani svog oca. Iako ima veliku želju da roditelja isprati na vJečni počinak, on za to nije u mogućnosti jer živi u Americi. Kako Kurir saznaje, Filip je zaposlen i nije mogao da dobije slobodne dane da bi otišao na tako dalek put.

– Vijest o smrti oca jako je pogodila Filipa. I pored ogromne želje da dođe na sahranu, on nije u mogućnosti. U Americi važe sasvim drugačija pravila nego kod nas u smrtnim slučajevima. On živi u Čikagu. Zato će čim mu se ukaže prilika da dođe u Crnu Goru i ode ocu na grob. Sa svojim tatom bio je u stalnom kontaktu, bio mu je velika podrška u teškoj borbi sa opakom bolešću koju je Zoran, nažalost, izgubio – kaže izvor blizak porodici Kalezić.

Podsjetimo, folk pjevač, koji je preminuo 4. januara 2023. godine, zavjetovao je članove porodice da ga sahrane u rodnom Danilovgradu. Naglasio im je da ne želi da počiva u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

2417347-zoran-kalezic-ff

Do posljednjeg dana uz njega je bila supruga Irena, s kojom se vjenčao 2017. godine i kojoj je posvetio pjesmu, koju je napisao tokom bolesničkih dana. O tome je i javno pričao.

– Ovo nije samo priča o mojoj Ireni koja mi sada daje najveću snagu. To je jedna poštena, iskrena, ljudska, opšta priča o suštini, a to je ljubav. Nije tu bilo ni trunke želje da se ona impresionira, niti bilo koji drugi čovjek. Ispalo je, međutim, da je to jedna od najlepših interpretacija u mojoj karijeri. Ja to osjećam duboko, nosim u sebi, to je deo mene. Naša ljubav koja je rasla i još uvijek raste i u ovom iskušenju, naše priče pored kamina uz čašu vina, to je naše najveće bogatstvo. Djeca su na drugim stranama svijeta, svako dođe i ode. Šta bih ja sada radio da nemam nju, moju Irenu? – ispričao je Kalezić pre nekoliko meseci za eKlinika portal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *