VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: Ovim znakovima će se život okrenuti naopačke

Pročitajte detaljnu prognozu za 2023. godinu astrologinje Jelene Đokić!

Retrogradni Merkur ponovno unosi kaos u naše živote, i to četvrti put ove godine. Na što moramo paziti do 18. siječnja, koga će ovaj planet najviše pogoditi i što možemo očekivati ​​u 2023. godini, otkrila je astrologinja Jelena Đokić na K1 televiziji. Vjerovali ili ne, retrogradni Merkur može se iskoristiti i za dobre stvari.

“Retrogradni Merkur dobro je razdoblje da provjerite ističe li vam osobna iskaznica, putovnica, vozačka dozvola. Idealno je vrijeme za rješavanje poslovne papirologije, slanje računa računovođi koje niste poslali i slično. S obzirom da Retrogradni Merkur je u Jarcu, očekuju nas susreti sa starim prijateljima, bit će i puno lijepih događanja. Ne mora nužno biti nepovoljno, ali preporučujem da ne kupujete bijelu tehniku, kao ni mobitele. Treba obratiti pozornost na stanje ceste, kako vi vozite, a kako drugi voze”, rekla je Jelena i objasnila na što treba obratiti pozornost:


“Kada je komunikacija u pitanju, vodite računa o uvjetima koje s nekim dogovarate, treba provjeriti vrijede li dogovori, jesu li nestali mailovi jer se tada ljudi ne razumiju najbolje. Mediji vole Merkur, on vlada komunikacijom , svi novinari su pod vlašću planeta intelekta. U tom razdoblju treba tri puta provjeriti vijest prije nego što izađe u javnost. Merkur je obično tri do četiri puta retrogradan”, kaže astrologinja.

Iduće, 2023. godine, očekuje nas još tri retrogradna kretanja. Evo kada:

“Nakon toga, od 21. travnja do 3. lipnja je još jedno razdoblje retrogradnosti, zatim imamo još jedno od 23. kolovoza do 15. rujna te od 13. prosinca 2023. do 2. siječnja 2024. Sva tri puta Merkur će biti u zemljanim znakovima. Dalje godina treba izliječiti grlenu čakru.Kad je u neravnoteži žive se laži.Kada je u ravnoteži živi se istina.Sljedeća godina je godina iscjeljenja,trebamo si pomoći da živimo svoju autentičnu prirodu, a to znači ne biti u vezama koje nemaju svrhu, ne pretvarati se da smo ono što nismo, već prihvatiti istinu i reći ljudima da to jesmo – otkrila je Jelena.

Sljedeće dvije godine bit će malo teže za osobe rođene u znaku Riba, istaknula je astrologinja.

“Sljedeća godina je godina prijelaza. Prvo će Saturn ući u znak Riba, imat će manjak energije. Savjet je da se što više odmaraju. Nakon što Saturn uđe u znak Riba, 7. ožujka, mi imat će još jednu promjenu planeta.Pluton ulazi u znak Vodenjaka 23. ožujka.Pluton je 2008. godine ušao u znak Jarca, ciklus od 14 godina.To nam donosi značajno olakšanje, jer izlazimo iz razdoblja tjeskobe i napora.Pluton je povezan financijama i najvećim ovlastima“, rekla je Jelena.

PROGNOZA ZA 2023
Ovan, Lav, Strijelac
“Jupiter je trenutno u znaku Ovna i tu će ostati do 16. svibnja, pa vatreni znaci imaju dobar nalet energije. Razdoblje do proljeća trebali bi iskoristiti radeći što više stvari za sebe osobno. Otvaraju se prilike za putovanja, školovanja, diplome, priznanja. Pod povoljnim aspektima su do sredine svibnja”, rekla je Jelena.

Blizanci, Vaga, Vodenjak
“Blizanci, Vaga i Vodenjak mogu imati određene pogodnosti što se tiče tranzita Jupitera u znaku Ovna, ali najmanje će to biti za Vage i one koji su u podznaku Vaga. Jupiter im je u polju braka. Može donijeti razvod, jer kad se to dogodi, Jupiter ruši sve pred sobom”, rekla je Jelena.

Bik, Djevica i Jarac
“Što se tiče Bika, Uran je već neko vrijeme u tranzitu preko Sunca, pa bi htjeli puno toga promijeniti. Mnogi Bikovi su se pod tranzitom Urana preko Sunca razveli, mnogi su počeli raditi ono što nikada prije nisu radili, što i nije tako loše.Zanimljivo je da od sredine svibnja, pogotovo onima koji su travanjski bikovi, stižu uspjesi i priznanja, za Bikove će biti jako dobra godina.Kad Saturn uđe u znak Riba, podigne se Bikovi,imaju viška energije i ništa im ne pada teško.Djevice odmorite.Oni uvijek žele nešto učiniti,ali treba malo popustiti.Oni s Mjesecom u Djevici mogu se osjećati emotivno potišteno.Posebno će uživati ​​u razgovoru psihologu“, objasnila je astrologinja.

Rak, Škorpion i Ribe
“Što se tiče Rakova, za njih će puno značajnije razdoblje biti od sredine svibnja, kada Jupiter uđe u znak Bika. Razdoblje do sredine proljeća trebali bi iskoristiti da odagnaju sve duhove prošlosti. Nakon toga , svanut će im, bit će to puno bolji kraj godine. Što se tiče Škorpiona, oni su već neko vrijeme pod stresom, ali znaju pritisnuti tipku za samouništenje, ali i onu ‘Ustajem kao feniks iz pepela.”To je znak da je, kad god je najniži, najjači i najbolji. Ulazak Saturna u znak Riba bit će dosta značajan, ojačat će. Što se tiče Riba, trebale bi uzeti brigu o padu energije, trebaju ojačati tijelo i odmoriti se. Ako vam negdje nije dobro, a pozovu vas, bolje se odmorite i nemojte se iscrpljivati”, rekla je astrologinja.

(MONDO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *