MISTERIOZNA SMRT POŠTARA MILOŠA: Policija pregleda snimke s video nadzora i vještači mobilni telefon!

Uprava policije Crne Gore saopštila je da se utvrđuju okolnosti pod kojima je stradao Miloš Stamatović (25).

Policija pregleda snimke sa video-nadzora i veštači sadržaj mobilnog telefona stradalog poštara Miloša Stamatovića (25) kako bi utvrdili uzrok njegove smrti

Uprava policije Crne Gore saopštila je da se utvrđuju okolnosti pod kojima je stradao Miloš Stamatović (25).

Policija pregleda snimke sa video-nadzora i veštači sadržaj mobilnog telefona stradalog poštara Miloša Stamatovića (25) kako bi utvrdili uzrok njegove smrti.

Inspektori to rade po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, odakle su saopštili te informacije.

– U Višem državnom tužilaštvu u Podgorici formiran je predmet povodom pronalaska tela muškarca M. S, te je povodom navedenog događaja, nakon što je 20. 12. 2022. godine, policija obavestila dežurnog tužioca u ovom tužilaštvu da je mestu Botun iz reke izvučeno telo muškarca, dežurni tužilac izašao na lice mesta, izvršio uviđaj u prisustvu veštaka medicinske struke – obducenta – odgovorila je portalu Pobjeda rukovoditeljka i portparolka podgoričkog Višeg tužilaštva, tužiteljka Lepa Medenica.

– Tokom izviđaja, a u cilju utvrđivanja svih činjenica od značaja za rasvetljavanje ovog događaja, preduzimaju se sve neophodne mere i radnje, kako izuzimanje video materijala sa nadzornih kamera po pravcu kretanja, tako i veštačenje sadržine njegovog telefona, kao i prikupljanje obaveštenja od većeg broja lica. Nakon prikupljenih svih podataka i dokaza, tužilaštvo će doneti odluku u predmetu – zaključila je Medenica za Pobjedu.

Tijelo nesretnog Stamatovića, podsjetimno pronađeno je juče u Botunu. Njegov nestanak u subotu su prijavele kolege iz Pošte Crne Gore, pošto se nije vratio da razduži smjenu.

On je na teren krenuo sa 15.000 eura, koliko je i trebalo da podijeli penzionerskih naknada.

Ubrzo poslije nestanka u Botunu je pronađeno vozilo kojim je mladić prevozio novac.

U vozilu je uočeno između 2.000 i 3.000 evra, a crnogorski portal Press sinoć je objavio da je mladić navodno nađen sa vezanim rukama.

TIJELO POSLATO NA OBDUKCIJU

I iz Uprave police je saopšteno da, u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici preduzimaju mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja uzroka smrti Stamatovića.

Prema njihovim riječima, na licu mjesta je državni tužilac Višeg državnog tužilaštva u Podgorici izvršio uviđaj u prisustvu patologa, poslije čega je tijelo upućeno na obdukciju.

– Obdukcioni nalaz će biti upućen državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji rukovodi izviđajem. U toku su dalje policijsko – tužilačke mere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti pod kojim je nastupila smrt M. S. – kazali su iz policije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *