KONAČNO SE SAZNALO ŠTA JE CECA OPERISALA U TURSKOJ: 1 detalj svima otkrio istinu

Morala je to da uradi prije svega iz zdravstvenih razloga.

Svetlana Ražnatović Ceca nedavno je operisana u Turskoj, a gledaoci njenog šou programa u novoj epizodi će imati prilike da saznaju zbog čega je pjevačica morala na intervenciju u Istanbul.

U najavi pete epizode, jedan detalj je posebno zaintrigirao javnost.

U momentu kada ljekari izvode Cecu iz operacione sale, vidjelo se da Ražnatovićeva nosi steznik na grudima, što je praksa kod hirurških intervencija u tom predjelu.

Ražnatovićeva je i ranije govorila da je estetskom operacijom smanjila grudi, i istakla je tad da je to uradila prvenstveno iz zdravstvenih razloga.

– Istina je da sam imala operacioni zahvat na grudima i to je bilo prije četiri mjeseca, a ne prije dva, kako su mediji pisali. Nije bilo riječi o problemu sa venama, niti o čiru na želucu, već o intervenciji na grudima. To sam prije svega morala da uradim iz zdravstvenih razloga. Operaciju sam iskoristila i da smanjim grudi, ali mi je prije svega bilo važno da riješim zdravstveni problem – izjavila je tad Ražnatovićeva.

Evidentno je da svoj zdravstveni problem nije uspjela da riješi, pa se odlučila da se podvrgne još jednoj operaciji grudi.

U novoj epizodi emisije “Ceca Show” gledaoci će saznati sve detalje pjevačicine operacije, kao i razlog zbog kojeg je operacija, koja inače traje oko šest sati, u njenom slučaju trajala čak osam.

(srbijadanas.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *