PRVA SLIKA KEJT MIDLTON NAKON SMRTI KRALJICE ELIZABETE: Njen izraz lica sve govori

Novopečena princeza od Velsa izgledala je utučeno.

Kejt Midlton nije se pojavila u dvorcu Balmoral u Škotskoj da se oprosti od kraljice, jer je ostala U Vindzoru sa djecom. Ipak, smrt kraljice Elizabete teško joj je pala o čemu svjedoče i njene najnovije fotografije. Novopečena princeza od Velsa izgledala je utučeno dok se vozila u Vindzoru u petak. To je bilo njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon smrti kraljice Elizabete Druge, imala je tamne naočare, a na licu joj se očitavala tuga.

Za razliku od Harija i Megan, Vilijam i Kejt su bili u odličnim odnosima sa kraljicom. Kada se njeno zdavstveno stanje pogoršalo sa decom su se preselili u Berkšir kako bi više vremena porovodili zajedno.

kejt-midlton-0721046001

foto: Profimedia

Kraljevska biografkinja Peni Džunor ispričala je za magazin “People” da je Kejt mnogo naučila o onome što je čeka kada Vilijam postane kralj, posmatrajući kraljicu i istakla da ih obe krase osobine: tihi stoicizam, nepogrešiva diskrecija i čvrsta odanost.

Lijepa vojvotkinja je nakon smrti kraljice preuzela zvanje princeza od Velsa koje je nosila nikad prežaljena kraljica srca, princeza Dajana.

U svom prvom obraćanju javnosti nakon smrti majke, kraljice Elizabete princ Čarls otkrio je nove zvanične titule princa Vilijama i Kejt Midlton, a spomenuo je mlađeg sina Harija i njegovu suprugu Megan.

Izvor: Lepa&Srećna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *