OČISTITE TIJELO OD NAGOMILANIH OTROVA: Ako popijete samo šolju ovog čaja na dan, vaša jetra, crijeva i krv će se preporoditi

Čaj opušta ali i liječi, jer se najteži otrovi koje svakodnevno unosimo u organizam izbacuju urinom i stolicom

Svakodnevni život i konzumacija nezdrave hrane dovode do gomilanja toksina u našem organizmu. Čaj opušta ali i liječi jer se najteži otrovi koje svakodnevno unosimo u organizam ovim čajem izbacuje urinom i stolicom.

Proces čišćenja jetre je veoma jednostavan, i ne treba da posjećujemo ljekara, jer se to može uraditi na potpuno prirodan način – korišćenjem mente. U to se uverila Amra H., koja je sa nama podijelila ovaj recept i koja je, kako kaže, poslije upotrebe zaboravila na svakodnevnu glavobolju i bolove u leđima izazvane stresom.

Čaj opušta ali i liječi, jer se najteži otrovi koje svakodnevno unosimo u organizam izbacuju urinom i stolicom.

Amra je uz ovaj čaj izgubila 2 kilograma za mjesec dana, a kaže da nije menjala ishranu i nije držala dijete.

RECEPT ZA IZBACIVANJE OTROVA

Sastojci:

šaka svježe nane
sok od limuna
sok od pomorandže
litar prečišćene vode
organski med

Kako ga pripremiti?

Stavite vodu u šerpu i ostavite na šporetu. Zatim stavite mentu i ostavite da ključa oko 5 minuta. Nakon toga ostavite da se ohladi. Sljedeće što treba da uradite je da u tu vodu iscedite sok od limuna i pomorandže.
Možete dodati med za ukus i možete ga probati. Možete piti ovo hladno ili toplo, na vama je. Pomoći će vam u procesu čišćenja jetre i blagotvorno djeluje na probavni proces. Probajte i vidjećete rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *