BILA JE MISS JUGOSLAVIJE, A MUŽ JE VARAO NA SVE STRANE: Svi su joj se smijali zbog toga, a pogledajte je danas (FOTO)

Suzana Žunić davne 1988. godine ponijela je titulu Miss Jugoslavije. Tada je postala poznata i mnogi muškarci su je željeli za sebe.

Jedan od njih bio je hrvatski fudbaler Igor Štimac. Njemu je to pošlo za rukom. Sretali su se na raznim prijemima, pa nije mnogo prošlo od upoznavanja do trenutka kada su uplovili u emotivnu vezu o kojoj se mnogo pisalo.

Nedugo zatim ušli su u brak, koji se svima činio kao veoma sretan i idiličan, a ni najmanje nije takav bio. Imali su sve – uspjeh, ljepotu, popularnost, poštovanje u društvu, ali, ipak, Suzana je bila veoma nesretna, jer joj suprug nije bio vjeran.

Slika na OVOM LINKU

Varao ju je sa glumicama, misicama, pjevačicama. Njegove preljube bile su javna tajna, a ona je bila predmet podsmijeha.

Sve je dostiglo vrhunac kada je uplovio u aferu sa pjevačicom Alkom Vuicom, koja mu je prosula piće u lice naočigled svih, jer nije raskrstio sa ženom. Nakon ovog incidenta Suzana je definitno riješila da stavi tačku na brak.

Suzana je zbog propalog braka upala u depresiju iz koje joj je dugo vremena trebalo da izađe. Kada se oporavila od ovog nesretnog braka udala se 2015. godine za trenera šibenskog košarkaškog kluba Damira Milačića i to poslije šest godina zabavljavanja. Suzana iz braka sa Štimcem ima sina Luku i kćerke Miju i Deu.

Suzana se ovih dana aktivno bavi slikanjem, a mnogi primećuju da i dalje izgleda njegovano i lijepo:

Pogledajte sliku na OVOM LINKU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *