“U POSLEDNJE VREME JE BIO KAO USAMLJENI VUK” Kolega o Vuku Boriloviću koji je ubio 10 osoba na Cetinju: “OVO JE KOD NJEGA BILO ČUDNO

Ovako je jedan od kolega iz Nacionalnog parka Lovćen opisao Vuka Borilovića (34), Cetinjanina koji je juče počinio nezapamćeni masakr u Crnoj Gori kada je za sat vremena ubio 10, a ranio šest osoba. Borilović je na kraju i sam ubijen.

Borilović je inače godinama radio u Nacionalnom parku Lovćen, i njegove kolege šokirane su vešću o masakru. Pamte ga kao mirnog i vrednog, ali kažu, u poslednje vreme se vidno promenio. Nisu, međutim, znali zašto.

– Vuk je više od pet godina radio u Nacionalnom parku, a bio je šef službe za ambijentalnu higijenu, zadužen za održavanje urednosti parka, postavljanje mobilijara… – kazao je Pobjedi jedan od Borilovićevih kolega.

Prema njegovim rečima u poslednje vreme bio je kao “usamljeni vuk”.

– Došao bi na posao, uradio što treba, a onda bi se osamio, distancirao se od kolega. Bio je kolega i drug da sve u životu pomogne onome koga je volio, a koga nije volio i to mu se viđelo – ispričao je kasno sinoć kolega koji je naveo da ovakav masakr može biti rezultat jedino pomračenja uma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *