TUŽAN PRIZOR IZ BOLNICE – SLIKA RASTUŽILA SVE: Evo šta radi Bebica dok se Miljana bori za život (FOTO)

Teško je.

Miljana Kulić je u subotu hitno primljena u Urgentni centar u Nišu zbog komplikacija nastalih nakon što je u Turskoj išla na smanjivanje želuca.

Miljani je život bio ugrožen, a ljekari su morali da joj odstrane slezinu kako bi je spasili. Prilikom te operacije, Kulićeva je izgubila 2,5 litra krvi, a potom je stavljena u vještačku komu i na respirator.

screenshot-13-0

Foto:Printscreen

Njeno stanje je i dalje kritično, porodica se ne odvaja od nje, a Mariju Kulić su lekari pustili da bude uz nju i drži je za ruku. Ipak, pored roditelja, kojima je svakako najteže sada kada im je kćerka životno ugrožena, izuzetno je teško i njenom partneru, Nenadu Macanoviću Bebici.

Bebica se samo jednom oglasio za medije, rekavši da Miljana trenutno bije najznačajniju bitku, te da vjeruje da će sve biti u redu. Koliko god da je tada zvučao smireno i staloženo, Srbiji Danas je stigla fotografija iz čekaonice bolnice na kojoj se vidi koliko je Nenad očajan.

bebica-4

Foto:Srbija Danas

On je sedeo sam ispred Miljanine sobe, zagledan u jednu tačku na podu, razmišljajući o teškoj situaciji u kojoj su se našli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *