BROJALA SAM PARE OD SVADBE, A ONDA SAM OTVORILA SRAMOTNU KOVERTU OD KUME: Kad sam vidjela SMUČILO MI SE, ZA MENE VIŠE NE POSTOJI

BROJALI SMO PARE OD SVADBE, A ONDA SAM VIDJELA SRAMOTNU KOVERTU OD KUME: Odmah sam mami slikala, KAKO JE NIJE STID?!

CIJELI CHAT:

Jednostavno rešenje za ama baš sve u životu je SAMOPOUZDANJE. Ako je iskreno – odlično. Ako nije, glumi iznova i iznova dok ga zaista jednog dana ne stekneš. To je baš sva mustra. Nadam se da će ovo nekome promeniti život. Meni jeste, iz korena, na svakom polju. Ja sam druga osoba, i to 100 puta bolja. Verujte u sebe!

Na Balkanu je strašno kada imaš 30 godina i još ne želiš da si u braku i imaš dijete. Pri tom si obrazovan, situiran, zaposlen, stambeno zbrinut, ne živiš sa roditeljima. A nije strašno kada sa 17 godina dođe trudna roditeljima, i mora prekinuti srednju školu na pola jer se mora udati za onoga koji joj je napravio dijete. Pri tom, i taj jedva da ima srednju školu, živi sa roditeljima ili na odvojenom spratu, tipična Balkanska zajednica,”kućna zadruga”. Strašno je kada svoj vlastiti novac daješ na dobru i zdravu hranu,sport, hobije, kurseve jezika, putovanja, što je kod nas, bacanje para, zar ne? Nije strašno kada jedeš najnezdraviju hranu, ograničen si kao balkon u svakom smislu, fakultet je za parazite, bitne su pare i pri tom ne odeš dalje od svog sela. Ako odeš našminkana, sređena i dotjerana na posao, onda si ku.va. Propala žena koja ne drži do sebe jer prava domaćica, majka, kuvarica. Svako ko misli drugačije od većine nepismenog naroda je budala. Balkanci, zbogom i svako dobro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *