ODALA PRODUKCIJU – EVO KO ĆE POBIJEDITI U ZADRUZI?!: Jednu osobu niko nije očekivao u TOP 5

Unovom izdanju emisije ”Pitam za druga” na RED televiziji kod Kendija i Pande u program putem video-poziva uključila se bivša zadrugarka Ana Spasojević.

Ana je ovom prilikom oplela po najaktuelnijim učesnicima ”Zadruge 5”.

– Trenutno sam u Švajcarskoj. Klasika, sunčano vrijeme, malo na odmor, malo da radim koliko može. Ali uglavnom odmaram . počela je Ana.

– Smatram da su Dalili prestale emocije prema Filipu, osjeća samo neko sažaljenje. Dalila je odlijepila za Anđelom i ne može da se pomiri sa tim da nije sa njim. Znam šta je prolazila dok je volela Filipa, plakala, a sad je ona ta koja pravi veštačke svađe. Mislim da je Filip malo više zagrizao jer je shvatio da može da ode nekom drugom. Od momenta kad je osjetila pažnju od Ađela, pažnju drugog muškarca, tad je presekla u svojoj glavi da može i neko drugi sem Filipa. Dalila je neko ko voli da živi i izlazi, nije se iživjela, nije ona žena za kuću – kaže Ana Spasojević.

-Nemam dečka, ali imam simpatiju. Mislim da će Dejan biti prvi, Dalila drugo mjesto, Car treće, četvrto Karić i peto Anđela – istakla je Ana Spasojević.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *