ŽIKU JAKŠIĆA SVI ZNATE, A JESTE LI ZNALI DA JE OVAJ PJEVAČ NJEGOV BRAT: Evo kako izgleda

Muzički producent Saša Žika Jakšić jedan je od začetnika ideje “Zvezde Granda” u okviru Grand produkcije. Svi znate njegovu bivšu suprugu Dajanu Paunović sa kojom je i nakon razlaza ostao u sjajnim odnosima.

Međutim, postoji jedna osoba iz porodice Jakšić koja nije toliko poznata javnosti. U pitanju je njegov rođeni brat Vladimir Jakšić Musa

Ljubitelji rokenrola sigurno znaju za grupu Revolveri koju je predvodio upravo Musa. Pamtimo ih po hitovima Brod na okenanu, 24 sata dnevno rokentrol, kao i po numeri “Nema povlačenja, nema predaje”, koja je postala himna protesta.

Zanimljiva je i anegdota o ovoj braći iz vremena kada su nekada zajedno nastupali i baveći se rokenrolom u bivšoj Jugoslaviji. Naime, Žika je prvi put pristao da odradi jednu svadbu i kada je uplovio sasvim slučajno u narodnjačke vode, vratio se kući poslije prvog nastupa pun love. Ostavio je novac u fioci, ali kada je ustao ujutru deo novca nije bio tu priča izvor i nastavlja:

— Žika je pitao brata Vladimira gdje je još para iz fioke, a brat mu je rekao da s obzirom da je izdao rokenrol i na neki način i njega i sve u šta su verovali mora od zarade koju dobija sa narodnjacima da mu daje 10 odsto! Tada su braća sklopila pakt i Žika i dan-danas Vladimiru daje novac zbog izdaje — kako navodi izvor, Žiki to ne smeta jer ima dovoljno novca, a pakt je pakt i on ga neće prekršiti dok je živ.

Vladimir se, poslije duge pauze pre nekoliko godina vratio na scenu. Sada predvodi grupu Ex Revolveri, a sa bratom sarađuje, pošto Žika producira njegove albume.

(Stil.Kurir.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *