TREBALI SU DA ŽIVE OVDJE- POGLEDAJTE SLIKE DALILE DRAGOJEVIĆ SA GRADILIŠTA: Imala je velike planove sa Dejanom, ovo je njihova kuća (FOTO)

Drama koja se odvija između bračnog para Dalile i Dejana Dragojevića u rijalitiju “Zadruga” ne prestaje.

Podsećamo da je Dalila javno prevarila supruga Dejana, sa Filipom Carom, a samo par mjjeseci ranije klela mu se na vječnu ljubav, a njihov brak i vezu u javnosti predstavljala kao idealan. Odjednom sve ono što je valjalo u njihovoj vezi, više ne valja. 

screenshot-14

Dalila je u nekoliko navrata pomenula kuću koju su Dejan i ona zajednički podigli, bar je tako ranije govorilo, a sada je priča nešto drugačija. Zadrugarka tvrdi da je ta kuća izgrađena zahvaljujući njenom radu, zalaganju i novcu i da Dejan nije imao nekog udela u celoj priči. 

Na Instagramu smo pronašli i neke od fotografija iz zajedničkog doma Dragojevića, a na jednoj fotografiji koju je Dalila objavila, zadrugarka stoji okružena građevinskim materijalom na početku radova. 


– Pronađite me među daskama. Volim ove “radničke” slike pogotovo kada su retro stil, jer me uvek podsete posle nekog vremena odakle smo počeli i šta smo sve uradili. Ograda se uveliko radi 55m i nije lako tako je brzo završiti…al’ sve u svemu jedva čekamo kraj da vam sve pokažemo – napisala je tada, govoreći u množini, misleći i na Dejana. 

Šta će se dogoditi sa njihovom kućom nakon razvoda i da li će je podeliti ili će sve pripasti Dalili? Ostaje nepoznato, a ostaje i mogućnost pomirenja…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *