SVE JE NAMJEŠTENO – OGLASILA SE IZBAČENA ZARUGARKA: Neće više da šuti, evo šta se dešava u Bijeloj kući

Tanja Jovićević je izgubila u duelu za opstanak od Monike Jovanovske i morala je da napusti Bijelu kuću zauvijek. Ona se nakon izbacivanja zaputila ka studiju, gdje ju je sačekala voditeljka Dušica Jakovljević, koja je obavila intervju sa njom. Publika je Tanju dočekala gromoglasnim aplauzom.

Na mlađima svet ostaje, pravedno je i pošteno da ona dobije svoju šansu. Ja sam svojom zadovoljna. Kad čuješ ovakvu brojku, shvatiš da je i više nego dobrodošla. Znala sam. Ja uvijek prepuštam svijet mlađima – rekla je Tanja.
Kakva je situacija unutra? – pitala je Dušica.

Kao i obično u ovim vremenima, dinamično. Malo je pomjereno i ludo. Zadruga 1 je stvarno bila drugačija. Ja sam uvijek govorila, drugačija je bila ekipa. Bilo je stvarno gotiva. Ako je viljuška bila problem, onda je stvarno viljuška bila problem. Kao jedna serija zaista od ljudi koji nemaju scenario, ponašaju se kako misle da treba i kako hoće. Sa psihološke tačke gledišta, jako interesantno. Živiš sa tim ljudima, stvarno su ti kao porodica. Gledaš svojim očima i ne vjeruješ – dodala je pjevačica.

Moraš da mi obećaš, sad stvarno jedna pjesma, obećaj javno i pred svima – rekla je Dušica.
Tanja je obećala da će snimiti novu pjesmu!

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *