OVIH 5 STVARI ODMAH IZBACITE IZ KUĆE: Svi ih čuvamo a prizivaju DUGOVE i SIROMAŠTVO

Ipak, u mnogim kućama je pregršt stvari koje blokiraju energiju.

Prema feng šuiju svaka stvar emituje energiju. Zato je uređenje doma ključno za cjelokupan balans. Važno je, da prema ovom učenju, u domu držite stvari koje privlače blagostanje i sreću i da dopustite pozitivnoj energiji da cirkuliše. Ipak, u mnogim kućama je pregršt stvari koje blokiraju energiju

Nered i prljavština

Ako je vaš dom pun prljavštine i zatrpan nepotrebnim stvarima, prema ovom vjerovanju privlači finansijske probleme. Nered može da stvori finansijske blokade i onemogućiti plaćanje dugova, jer je energija zarobljena. Prljav frižider po feng šuiju donosi dugove koje nećete moći da naplatite, a prljava rerna finansijske probleme.

Takođe ako želite dobru energiju ovih pet stvari treba da izbacite iz doma.

Kaktus

Kaktus je vjerovatno jedna od najpopularnijih biljaka za kućne uslove. Nije zahtjevan, a može da lepo ukrasi dom. Međutim, feng šui pravila kažu da nijedna biljka sa trnjem ne sme biti u kući, a jedini izuzetak su ruže.

Suvo cvijeće

Ovdje se misli i na uvijelo cvijeće, ali i na aranžmane od suvog cvijeća. Vastu Šastra, hindu nauka o arhitekturi kaže da ni po koju cenu u kući ne smijete imati suvo cvijeće.

Slomljeni sat

Feng šui kaže da ništa u kući ne smije da bude okrnjeno ili slomljeno, a nikako satovi jer polomljeni sat je znamenje loših događaja u budućnosti.

Prazne stolice za ljuljanje

Drevno vjerovanje kaže da je prazna stolica za ljuljanje otvoreni poziv zlim duhovima da se u nju smeste i smrse konce ukućanima.

Stari kalendar

Vjerovanje kaže da će posmatranje stare godine, datuma ili dana prizvati nesreću u vaš život.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *