“Prestala sam da radim za nju…” KUHARICA DRAGANE MIRKOVIĆ OTKRILA ŠTA SE DEŠAVA U DVORCU: Evo zbog čega je odlučila da ne radi više za pjevačicu

Evo kakva je zapravo Dragana Mirković kada nije pred kamerama.

Iako je tolika zvijezda da sebi može priuštiti šta god poželi, živi u dvorcu u Beču, porodicu drži dalje od javnosti i sretna je u braku sa Tonijem Bijelićem s koji ima dvoje djece, Dragana Mirković se za sve ove decenije koliko traje njena uspješna karijera, kako tvrdi njena posluga, nije promijenila

Kuvarica Dragane Mirković je godinama radila kod nje u Beču i sada detaljno ispričala kako se muzička zvezda ophodila prema njoj. I dan danas su joj neke stvari neshvatljive.

“Žena poput Dragane se više ne rađa, ja sam zapanjena, ali to je cijela istina”, ispričala je Draganina nekadašnja kuvarica.

dragana-mirkovic

I Dragana je nedavno priznala da se odlično snalazi u kuhinji i rekla da je sramota da žena ne zna da kuva, a njen stav je i opravdan.

“Tako velika zvijezda, koja može sebi sve da priušti, redovno je, ako je kod kuće, dolazila kod nas u kuhinju i barabar s nama kuvala. Sve umije da radi, a kuva… Prste da poližete. Zna i tradicionalna srpska jela, a bogami, umije i da eksperimentiše. Zaista je divna, vrijedna, posvećena i nikoga ne gleda s visine iako bi mogla”, otkrila je za Scandal.

“Mnogo mi je bilo žao kad sam prestala da radim za nju i Tonija, ali sam morala zbog preseljenja. Svakako želim da naglasim da je Gaga najplemenitija osoba kod koje sam radila, uvijek nam je svima pomagala ako bismo imali neke probleme”, istakla je Draganina kuvarica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *