SRPSKI ASTROLOG NENA JANKOVIĆ NAJAVILA HAOS ZA 1 ZNAK HOROSKOPA: Čeka vas katastrofa – JESTE LI TO BAŠ VI?

Pun Mjesec u Lavu donosi mnogo toga dramatičnog, burnog, pompeznog, teatralnog, emotivnog. Ovo je period kada se završavaju neki dogadjaji, neki procesi, neki emotivno odnosi koji su započeti prije šest mjeseci.

16. februara 2022. godine kada se pokreće ovaj pun Mjesec, tada se na nebu dešava i konjukcija Marsa i Venere u znaku Jarca. To je veliki događaj koji donosi na iznenadan način preokret  u emotivnim i ljubavnim odnosima

Kad se sve spoji na nebu, onda  nekvalitetni odnosi u ljubavi se raspadaju i završavaju, a ono što je kvalitetno i stabilno – to opstaje. Tako da uticaj punog  Mjeseca u znaku Lava govori o novom obliku svih ljubavnih odnosa. 

Ovnovi osjećaju nalet pozitivne energije posebno kada su u pitanju ljubavni odnosi. Najvažnije je da znaju svoju granicu i da poštuju granicu svog partnera. Moguće je da će potpisati i novi poslovni ugovor do kraja februara. 

Kada su u pitanju Bikovi ovaj pun Mjesec je veoma izazovan kada su u pitanju njihove emocije i ljubavni odnosi. Mogući su sukobi mišljenja u partnerskom odnosu ali u krugu porodice. Najvažnije je ne donositi nove odluke do kraja februara. 

U ovom periodu Blizanci su pod utiskom prošlosti. Kada su u pitanju odnosi ljubavnog tipa, Blizanci će odreagovati veoma nesmotreno i pod uticajem trenutnog emotivnog stanja. Vrlo je važno obratiti pažnju na svoje emocije i svoje emotivne potrebe. 

Rakovi su pod jakim emocijama, snažno osećaju ovaj pun Mjesec. U narednim danima mogu da očekuju velike promene na ljubavnom planu. Najvažnije je strpljiv i sačekati početak marta. 

Lavovi će biti pod uticajem promijenjivih emocija i jako je važno pronaći ono što ih smiruje. Što se tiče posla važno je da ne donose nikakve odluke do početka marta. Takođe novčana situacija može da bude veoma nestabilna pa je važno obratiti pažnju na sve ono što se tiče novca i transakcija. 

Sve Djevice u ovom periodu su pod snažnim uticajem konjukcije Marsa i Venere u znaku Jarca i mogu da očekuju lijepa rješenja u vezi ljubavi. Najvažnije je biti u skladu sa sobom i na taj način energija se prenosi u porodične i privatne odnose. 

Kada su u pitanju Vage kod njih dolazi do emotivne kulminacije u odnosima partnerskog tipa. Mnoge Vage će staviti tačku na loše odnose a neki će napraviti i emotivne pauze u ljubavi. Obratiti pažnju i na poslovne odluke koje mogu biti jako nepovoljne do kraja februara. 

Što se tiče Škorpija, najvažnije je da naprave i stvore dobre odnose u partnerskom smislu posebno je važna dobra komunikacija. Tokom druge polovine februara pokreću se neki zanimljivi poslovni događaji koji mogu da pokrenu mnogo veću zaradu do kraja godine. 

Strijelčevi osjećaju pozitivnu energiju ovog punog Mjeseca u znaku Lava. Važno je da spoznaju svoju svrhu i svoju poslovnu stranu jer će ih to najviše okupirati u narednih mjesec dana. Obratiti pažnju na trošenje novca tokom marta. 

Pripadnici ovog zemljanog znaka, Jarčevi će biti pod velikim pritiskom svojih partnera što se može negativno odraziti na poslovnu situaciju. Potrebno je da se dobro koncentrišu na sve ono što rade narednih desetak dana jer će to direktno uticati na posao i prihode.

Vodolije su pod jakim utiskom ovog punog Meseca koji pravi opoziciju na njihovo Sunce i stvara jak unutrašnji osjećaj pritiska i nemira. Ljubavna situacija biće jako komplikovana i potrebno je uložiti jako puno strpljenja. 

Kada su u pitanju Ribe, oni vole tu mistiku punog Mjeseca, tako da će to  povoljno da se odrazi na njihovo unutrašnje stanje. Ljubavni odnosi su stabilni zbog pozitivnog uticaja Jupitera u njihovom znaku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *