PRVA IZJAVA CECE RAŽNATOVIĆ NAKON RASKIDA SA BOGDANOM: Evo šta je rekla

Svi koji prate estradna dešavanja znaju da je Ceca Ražnatović ranijih godina rijetko davala intervjue, a one koji se tiču privatnih stvari nikada.

U posljednje vrijeme postala je pristupačnija medijima. Nedavno je okončala jednogodišnju ljubavnu vezu s Bogdanom Srejovićem, a oboje su naglasili da će ostati prijatelji i nakon raskida. Zašto se pjevačica promijenila i riješila da neke stvari ne krije od javnosti, govorila je nakon što se vratila s putovanja na Maldive.

“Bilo je perioda kada sam veoma rijetko, gotovo nikada, davala intervjue. Danas bih više voljela da je tako, a nažalost to nije moguće. Vremenom se ljudi mijenjaju, te tako i ja”, rekla je Ceca koja se posvetila karijeri. Radi na novom albumu i nada se da će publiku obradovati ove godine, i novim pesmama i koncertom.

270139-ceca-i-bogdan-ff

foto: Ata Images

“Što se mene tiče može sutra, ali samo da imam dobre pjesme i muziku. Međutim, uskoro ću u studio da vidim šta imamo i kako stojimo sa stvarima koje smo počeli da pripremamo”, rekla je Ceca za Alo! i istakla da bi se obradovala da dobije još jedno unuče ili da se Anastasija uda.

“Naravno. Srećni trenuci u životima moje dece su nešto što me uvek i iznova obraduje. Polako, doći će i ti momenti”, bila je iskrena pjevačica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *