Pogledajte Kako Su Vučić I Ksenija Izgledali Na Svom Vjenčanju (FOTO)

Ksenija Vučić, novinarka i prva supruga predsjednika Srbije Aleksandra Vučića iznenada je u subotu navečer preminula u 54. godini u Beogradu, prenose srbijanski mediji.

Srbijanska novinarka i direktorica televizije “Pink 3”, te bivša supruga predsjednika Srbije Aleksandra Vučića s kojim ima dvoje djece, sina Danila i kćerku Milicu.

Rođena je 1968. godine u Beogradu. Novinarstvom se bavila dugi niz godina.

Nakon što je rodila Danila i Milicu povukla se sa srbijanske medijske scene, a potom prešla na TV „Pink“ gdje vodi emisiju „Pravac“.

Za direktoricu kablovskog kanala „Pink 3“ je izabrana 2015. godine. Radila je intervjue s mnogim važnim ličnostima, poput Vedrane Rudan, Nikole Gruevskog i albanskog premijera Edija Rame.

O privatnom životu Ksenije Vučić znalo se vrlo malo. To ipak, nije spriječava tabloide u Srbiji da s vremena na vreme pišu o njenom braku i razvodu s Aleksandrom Vučićem.

Vjenčali su se 1997. godine u Novom Sadu. Iste godine Ksenija je rodila sina Danila, a 2002. godine su dobili kćerku Milicu. Vučić je jednom prilikom izjavio da mnogo voli svoju ženu i da „ni zašta na svijetu ne bi je mijenjao“.

vucic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *