CIRKUS U ZADRUZI – DALILA JURI DEJANA PO CIJELOJ KUĆI: Obezbjeđenje odmah uletjelo, EVO ŠTA SE DEŠAVA (VIDEO)

Nakon što je Dejan Dragojević priznao da je vidio dešavanja između Dalile Dragojević i Filipa Cara nakon pomirenja sa bivšom suprugom, novinar Darko Tanasijević postavio mu je direktno pitanje.

Dejane, da li sve ovo znači da je Dalila bila kod tebe na testu? – pitao je Darko.

Prinstcreen Pink.rs

Ne. Ali ona je vidjela da zbog našeg pomirenja ne može da flertuje, ali je radila stvari. Tipa da Ani Spasojević da mu da Pantenol, pa pita kao da li je neko probudio Filipa. Ja je pitam što pita za Filipa, ona kao: “Jao, da”. U fazonu: “Jao, da, zaboravila je da sam sa tobom”. A meni je prebacivala, držala me na stendbaju, a ja njoj kad kažem šta vidim, ona mi kaže da to ne pričam – pričao je Dejan.

Nećeš uspjeti. Ti si takav folirant, koji je sve skupljao u sebi, meni ništa nije zamjerio i onda sada iznosiš kao cijelu istinu. Slično Zadrugoviziji. Ovdje je prebolim što je saznao da je otišao u ponor zbog zbližavanja sa mnom, to ga je dotaklo. Pa kako da izroni, pravi kao da sam ga ja opet povrijedila. A ja da ostanem na dnu, to je cijeli plan ovog gospodina. Tvoja osveta je uspjela. Ti ne možeš da podneseš pritisak koji ja mogu. Kao kako jedna Zadrugovizija 4 paketa, a druga ništa. Pa da se vrati, kao ja sam ga drugi put prokockala, dala mu lažnu šansu, flertovala sa Filipom… I eto, odjednom Dejan isplivala na površinu bez pristika, a ja ostajem na dnu. Ali zapamti, tvoje Dalile više nema, tvoja gola koža na drugom krevetu, ne postoji više Dalila. Ovoj Dalili se više nećeš vratiti jer si folirant! Ja ništa nisam lagala, ti jesi. Lažovčino, fuj – urlala je Dalila.

Prinstcreen Pink.rs

Svako njeno izlaganje je laž. Kao kad mi je skočila na glavu u sobi, ona je pominjala da su sve nagrade njene, sada spominje ponor. Ona razmišlja o podršci… Ja da sam htio da budem do žrtva, ne bih opet pokušao, išao protiv porodice… A prilazio sam jer je plakala, štipala u pušionici, gledala me, ostavljala poruke, bila simpatična. Izgubio sam sliku svega – urlao je Dejan.

Jesi imao s**s sa mnom jer sam plakala? Kako to da sada ne valjam? Zašto si imao s**s sa mnom? Zašto si imao s**s sa ženom koja plače? – pitala je Dalila.

Prinstcreen Pink.rs

Dalila je krenula da prati Dejana po Bijeloj kući.

Navukla si na mi na sve jer si vidjela moje emocije. Imao sam s**s. Kad smo se ljubili, ja sam govorio da se ne ljubimo. Prva si to iznijela, na kvarnjaka si me ljubila i iskorištavala moju emociju. Kako možeš da imaš s**s sa dva momka u mjesec dana? – pitao je Dragojević.

Htjela sam da budem sa tobom. Jao, jadan mali Deki – govorila je Dragojevićka.

Prinstcreen Pink.rs
Prinstcreen Pink.rs

Kad je vidjela da je sve dobila, onda je počela da flertuje na drugu stranu – rekao je Dejan, pa sjeo kod Cara, a ona ga je pratila, dok je Filip odmah skočio.

Ne možeš ispasti jadan mali Deki – rekla je ona.

Čekaj, malo nam je pod prljav, da ga očistim, da ne pomisli da smo u ekonomskom, pa da se poljubimo. Ova žena se poljubila u svojim lažima – istakao je Dragojević.

Prinstcreen Pink.rs

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *