KAŽU DA LJEPŠU I ZGODNIJU DJEVOJKU NISU VIDJELI: Bosanka raspametila žiri Zvezde Granda, da li je ovo nova pobjednica?

Iz tima Dragana Stojkovića Bosanca u subotu nam se predstavila prelijepa Antonija Čerkez (25) iz Širokog Brijega i otpjevala pjesme ”Ti” i veliki hit grupe Magazin ”Minus i plus”.

Za vrijeme izvođenja druge pesme, Saša Popović i njen mentor Bosanac izašli su na scenu pa zaigrali pored Antonije u svom maniru. Nekoliko sekundi kasnije, ova dva veseljaka su se zagrlila pa oplela kolce i natjerala članovima žirija suze na oči od smeha.

Vas dvoje ste izveli ovaj ples identično Žika i Milan iz Dinastije! Znači jedan kroz jedan!- rekla je Marija pa dodala- Ja sam ustvari zbog vas dvojice dala glas.

– Ja mislim da ovako treba da izgleda zvijezda ”Granda” , mislim na cjelokupni utisak- bila je kratka Ceca.

f8c41fc28ac9aa94e3c7c5b661cf81d40b8dfece

Sa druge strane Đorđe je imao i male primjedbe na Antoniju pa se obratio Bosketu:

– Kad je u tremi i frci, odlazi na nos i to moraš da izbaciš. Mnogo lijep vokal imaš, i takođe momenat ”cable guy” u baladama se jako čuje. Mala, to moraš da sabiješ u svojoj glavi.

– Ma možda najbolje da ne kvarimo ovu sreću i idilu- rekla je Marija.

– Zašto Marija? Daj malo da kažu Ceca, Mili, Ana moja a Viki pogotovo pa da se posvađamo. Šalim se naravno. Hvala što ste osjetili šta je muzika, ples, šta je razdraganost- poručio je Stojković pa se obratio svojoj kandidtkinji.

– Antonija, Saši se obraćaj, njemu igraj, inače ode mast u propast! Pričam ti to sve vrijeme- našalio se Dragan.

Kandidatkinja je zatim objasnila da je sa Bosancem imala samo jednu probu, na šta se žiri začudio jer je svakako bila jako dobra na sceni.

– U 22h sam išao na probu, direkt iz pidžame u trenerku- ispričao je Boske.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *