PREKINULI EMISIJU! ŽESTOK HAOS DRAGOJEVIĆA NOĆAS: Ona urlala iz sveg glasa, tek da vdite ŠTA JE DEJAN URADIO – DALILA PUCA OD MUKE(VIDEO)

Dalila i Dejan Dragojević prekinuli su emisiju “Nominacije” u rijaliti programu “Zadruga” žestokom svađom.

– Ne mogu da zaustavim svoj smijeh, vidim mnoge stvari. Možda ću pričati o njima, možda neću. Što se mog izlaganja tiče u radiju, pričam kako mislim. Kome se sviđa sviđa,kome ne adio amore. Ne kažem što nisam išla protiv sebe da nisam pravila greške. Izvolite gospodo gdje vam oči idu, putj igumane. Nema šta da se moje riječi tumače, pričam kako pričam. ko hoće da me prihvati ovakvu, nenormalnu, lošu, ne znam šta su mi govorili sve. Ko neće da me prihvati neka mi kaže zdravo i doviđenja – rekla je Dalila.

– Nemoj da ti prebacuju tuđe greške, kao Dejanovu što je sa mnom. Njegova spuštena faca govori – pričala je Dragojevićka.

– Ti si napravila sra*e, ne mogu ja da se smijem stvarima koje su njoj smiješne. Ona se svađa sa Filipom ja treba da kažem top.

– Mani me onda, nemam ni ja vremena – odbrusio je Dejan.

– Moje godine puno koštaju – rekla je Dalila.

Printscreen

– I moje koje sam tebi posvetio, pa si us*ala. Ne budi drska prema meni! Ne budi bahata, smanji ku*čenje – dodao je on.

– Niti si ti očajnik, niti bilo šta. Može da se prepiše da sam te povrijedila, ali da si sad očajnik, ne. Njega poljuljaju komentari,. baci se u razmišljanje da li mu ovo treba. Šta ima da me ispituješ o mom intimnom odnosu? – govorila je Dalila.

– Ja sam rekao zašto sam pitao, ne pravi se blesava. Stvari kako si se predstavila i uradila za 26 dana… Čemu spuštena glava? Treba da se svađam? I ti si bila mnogo veselija dok nisi bila sa mnom, jadna ti – nastavio je Dejan.

– Ja sam slobodna djevojka bila, razvela sam se, a što prepisuju da sam njegova žena, ne, ja sam njegova djevojka. Ne prijaju mi te face. Ja nisam kod psihijatra da bih pričala o svojim problemima. Previše sam ja pričala o svom životu – pričala je Dalila.

– Spusti obrtaj u ponašanju prema meni. Ako ti se vratilo gađenje prema meni reci mi. Ti si meni prva ovdje spominjala porodicu i rekla nemoj da te spustim sa par rečenica – odbrusio je Dejan.

– Ajde pričaj sve što misliš, što bježiš svaki put? On ponovo pokušava da napravi da sam ja loša i da manipulipšem – pitala je Dalila.

– Dok se ona smijala ti si bio pokunjen, a sad… – dobacio je Đedović.

– Ovo su situacije gdje sam ja uvijek ispadala odvratna i arogantna. On je pokunjen, a ja odvratna Dalila i repetirane obrve, nikad nisam bila njanjava u životu – vikala je Dalila.

– Ja kad bih ovako pričao, ona ne može da sluša. Meni ostaje ili da se zaletim glavom u zid ili ugrizem za jezik. Pet godina sam je puštao, pa na kraju kad sam video dokle me je dovelo, nema više puštanja. Danas sam htio da dođem i rekao sam neću, znam da želi podršku i paketiće, u težoj je situaciji nego ja. Drago bi mi bilo da dobije sve to, jer znam da bi je to usrećilo i dalo vjetar u leđa. Ako ti dam prostor ispoštuj to kako treba. Za šta ti meni da budeš zahvalna? – pitao je Dejan.

Printscreen

– Zato što si me prihvatio nazad. Rekao si 100 puta da ne dođem da te zagrlim, ne mogu ja da idem 24 sata – nastavila je ona.

– Ja neću da vagam njena raspoloženja, niti da je budim po dva sata. I dalje ima grč, vidim da bi je smetalo da sjedim gdje je više ženskih osoba. Pokušat ću do prvog da vidim šta joj odgovara, a šta ne, dolaze porodice, pa da vidimo da li će se svidjeti mojima – pričao je Dejan.

Detaljnije pogledajte u videu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *