“JA SAM DNO DNA, STVORIO SI MI STRAH”, DALILA I FILIP CAR SE PONOVO ŽESTOKO POSVAĐALI: Ponavlja se haos iz hotela? ON NE PRESTAJE DA GALAMI

Ti mi daješ za pravo da budem dno dna!”

Dalila Dragojević i Filip Car nastavili su svađu i nakon sastanka, a sve je ukazivalo na to da će se ponoviti onaj haos iz hotela.

Car se nije zaustavljao sa kritikama, a Dalila je donijela zaključak da je postala dno zbog njega:

– Neću se uopšte nervirati, suviše si pametna, da bi mlatila praznu slamu! Gledam da se više ni ne iznerviram, moje živce niko neće moći da plati, zato hoću da te spijrečim u nekim stvarima – govorio joj je Car.

– Mene su uvijek u životu poštovali. Stvorio si mi strah da ne smijem da iznesem svoje mišljenje! Treba da razmišljam o tome – pobjesnila je Dalila.

– Ja Stefanu kažem na najnormalniji način, očekujem da to uradiš i ti. Ja tebi više nikakve stvari ne tražim, više te sputavati neću. Samo ne želim da vrijeđaš Dejana i neke druge ljude dok pričaju o tebi. Da li bi Maja tako reagovala? – objašnjavao je Filip.

– Eto, ti mi daješ za pravo da budem dno dna! Zaljubila sam se u čovjeka koji me ponižava na svakom koraku – vikala je Dalila.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *