DALILA GRCALA U SUZAMA NAKON POMIRENJA FILIPA I MAJE, DEJAN JE IMAO HIT KOMENTAR: Kamera sve snimila, EVO ŠTA JOJ JE PORUČIO (VIDEO)

Nakon suočavanja sa Majom Marinković u emisiji “Pitanja novinara”, Dalila Dragojević se obratila Filipu Caru.

Ona je riješila da se udalji od Cara dok on ne raščisti odnos sa Majom.

– Nemoj da s*reš i izmišljaš. Sad ćeš da praviš pauzu ovde, a da komuniciraš sa Karićem. Moje ime ne spominji – ubacio se Dejan.

– Ja osmijeh imam prema osobama koje mi prijaju. Jako je ružno bilo da gledam ovaj osmeh – nastavila je Dragojevićka.

– Zamisli kako je meni bilo da gledam ja to mjesec dana, a sad je njoj loše, a ja sam lažno patetisao. Pritom si Majine kutije bacala u jezero, sklanjala lemura… Kakva je sad ovo patetika – istakao je Dragojević.

– Dejanove komentare neću komentarisati, od danas ima peckalice prema meni, ja nemam vremena to da komentarišem. Dečko se bavi mojim likom i delom. Ovo sada priča da bi Filip čuo, ja sa Karićem nemam ništa, niti ću imati – govorila je Dalila.

– Šta pominješ Kariću danas Jahorinu, šta te briga za to? – dodao je Dejan.

– Nemam šta da kažem. Prema Maji sam ja bila kriva zbog riječi koje sam rekla, ne smatram da sam joj uradila nešto loše. Samo loše reijči. Dovoljno sam rekla, neka radi ko šta hoće. Ja nemam snage, niti živaca da bih imala konflikte. Da, jesam izljubomorisama, pa i ja sam sama takva. Kad sam bacala kutiju, nisam znala da je njena, sve dok nisam otvorila poklopac. Da, jesam je izvrieđala jer ju je on pominjao kad smo se svađali. Čak ju je i danas naveo jer sam ja navela jednu osobu. Sad kad su se sreli, neke stvari su mi evidentne – govorila je Dragojevićka.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *