KUPIO JAGODE NA PIJACI, PA DOŽIVIO UŽAS: Ali to nije sve, ČEKAJTE DA VIDITE OSTALE SLIKE

Dani u karanitnu su dugi i najčešće jako dosadni. Mada bolje je da budu monotoni, nego da se dogode neprijatna iznenađenja koja su zadesila ove ljude. Od zmije u jagodama, preko sudara na Novom Beogradu, pa do gubitka posla koji nije bio najgori udarac za porodicu.

Pogledajte galeriju.

zmija
slika2
slika3

Dobro obratite pažnju na detalje…

slika4
slika5
slika7
slika6

BONUS:

OVAJ SPREJ BUKVALNO TJERA PRAŠINU, PRAVI SE OD 4 SASTOJKA KOJA SVI IMATE KOD KUĆE: Nećete morati stalno čistiti, SAMO 1 SEDMIČNO

Koliko god da čistite, čini se da prašine uvijek ima? Ona se posebno vidi na staklenim stolovima, recimo, ali i na tamnom drvetu. Ukoliko vam se čini da više ne možete da izađete na kraj sa prašinom i da stalno čistite, ovaj sprej će vam mnogo pomoći!

796761-prasina-ls

Recept za domaći sprej širi se društvenim mrežama, a oni koji su ga isprobali kunu se da radi i da zaista pada manje prašine.

Sve što vam treba je jedna šoljica vode, četvrtina šoljice bijelog sirćeta, dvije kašike kokosovog ulja i četiri kapi eteričnog ulja limuna. Uloga posljednjeg sastojka je ne samo da da lep i svež miris spreju, već i da zaštiti drvene površine.

Sve ove sastojke pomešajte, pa ga isprskajte po površinama i prebrišite čistom krpom. Bićete iznenađeni koliko se prašina manje skuplja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *