ASTROLOZI TVRDE/OVIH 5 ZNAKOVA NIKO NE VOLI, TEŠKI SU KAO CRNA ZEMLJA: Da li ste vi na spisku?

Ova slavna petorka j

e najteža za saradnju, komunikaciju, ljubavne odnose.

Mnogi već znaju da među 12 znakova zodijaka ima 5 „najtežih“. Ovi znaci su uvijek “lojalni”, zato što su rođeni pod takvim zvijezdama.

astrologija

5. mjesto – Jarac

Sa Jaračevima je teško komunicirati. Tvrdoglavost je njihovo drugo ime. Jarčevi rijetko koga tretiraju sa poštovanjem, tako da je njihov socijalni krug uvijek ograničen. Oni ne tolerišu dosadu, tako da su okruženi najvrijednijim prijateljima. Ako se iznenada zaljubite u Jarca, potrebno vam je mnogo strpljenja i izdržljivosti.

4.mjesto – Vodolija

vodolija

Vodolije su veoma specifične u komunikaciji. Oni cijene samo svoje mišljenje. Oni lako mogu okriviti nekoga i ne vole da slušaju pravdanja. Vodolije imaju poseban um, ali su često okupirani emocijama.

3.mjesto – Blizanci

blizanci

Blizanci ne mogu mirno da sjede na nekom mjestu, vrlo su brbljivi i hiroviti. U kritičnim trenucima, oni nose “masku ravnodušnosti” ili čak okrutnosti i ostavljaju bez pozdrava. Mišljenje okoline je prazan zvuk za njih. Oni imaju svoj svijet mašte u glavi. Blizanci su podmukli. Čini vam se da ih dobro poznajete, ali su u stanju da uvek odigraju – Šah-mat.

2.mjesto – Ovan

ovan13

Ovan je vrlo impulsivna osoba. Oni su u stanju da za 15 sekundi razbiju sve što su izgradili tokom godina, a to se odnosi ne samo na razvojne projekte, već i njihov odnos. Oni su uvijek u pravu, a ako zaista jesu, onda morate priznati da su u pravu. Ovo jednostavno pravilo postoji u njihovim životima. Ako se zaljubite u Ovna, onda se pripremite na vatru koja će goreti neprekidno. Strast će se kuhati stalno.

1.mjesto – Škorpije

skorpija123

Škorpije spadaju u najveće „ zlikovce“ zodijaka. Oni uvijek dobiju ono što žele. Za njih, ništa nije nemoguće. Imaju veoma okrutan odnos prema svijetu, super ego i osvetoljubiv karakter. Za njih su ljudi – njihova imovina, tako da ako ste u njihovoj mreži, zauvek ste u njihovom ropstvu. Bilo koja vrsta odnosa sa predstavnicima ovog horoskopskog znaka može se završiti ozbiljnim posljedicama. 

(magazin.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *