ANDREANA ČEKIĆ U SUZAMA ZBOG DARKA LAZIĆA, PLAKALA KAD JE SAZNALA: Ovo nije očekivala

Andreana Čekić je uvijek bila uz svog kuma Darka Lazića, a nedavno su se žestoko posvađali i pitanje je da li će se ovog puta pomiriti.

Pjevačica je navodno kumu zamjerila jer se iza njenih leđa druži sa njenim bivšim vjerenikom Markom, što je nju mnogo povrijedilo.

andreana-cekic-i-darko-lazic-93

– Andrena je bila uz Darka i kada je bilo lijepo i kada ga su se svi odrekli, kao brat i sestra su. Zato je mnogo i zaboljelo to što je saznala da joj je Darko zario nož u leđa. Nije ni sanjala da je Darko u kontaktu sa njenim bivšim vjerenikom, i da se na sve to još i viđaju i druže. Kada su raskinuli Darko je stao uz Andreaninu stranu i podržao je, nije imao lijepe riječi za njega, pa se još više šokirala kada je dobila fotografiju sa jedne kućne žurke gdje su nasmijani pozirali i grlili se. Darko je na tom okupljanju bio sa Barbarom, a Andreana je iste sekunde kada je dobila tu sliku poslalala poruku kumu. Pitala je da joj objasni što ju je izdao, ali joj on nije odgovorio na poruku – priča izvor “Stara” i dodaje:

– Andreana se rasplakala zbog cijele situacije, a naročito jer Lazić nije ni pokušao da joj objasni to. Ona mu neće preći lako preko ovoga, a za sve krivi i njegovu djevojku Barbaru, od kada je sa njom Čekićevoj se ne javlja uopšte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *