DRVO ŽELJA – ZAMISLITE ŽELJU, Izaberite Jedno SLOVO Sa Drveta: Saznajte Da Li Će Vam Se Ta Želja Ostvariti

Danas vam donosimo jedan zabavan test.

Odaberite slovo i zamislite želju, u nastavku pogledajte šta se krije ispod slova koje ste odabrali.

drvo-zelja-818x490

SLOVO A

Vaša želja će biti ispunjena tek iduće godine. Nažalost sada nije vrijeme za nju. Ali Vi ipak pokušajte da ZAMISLITE drugu ŽELJU i odaberite drugo slovo pa da vidimo kako će Vam se posrećiti onda. Uglavnom, kad adođe pravo vrijeme sudbina će Vam ispuniti željicu. Trenutno nije pravo vrijeme jer Vam DRVO ŽELJA ne bi donijelo pravu sreću trenutno.

SLOVO B

DRVO ŽELJA će Vašu želju ispuniti već idućeg mjeseca. Imaćete mnogo sreće tokom narednog mjeseca. A naročito kada Vam se želja ispuni. Biće to trenutak u kojem nećete znati šta ćete od sreće.

SLOVO C

Moraćete da ZAMISLITE neku drugu ŽELJU jer Vam se ova nikada neće ispuniti. Baš nam je žao što Vam to moramo reći ali Vaša želja nije dobra za Vas. Možda Vi mislite kako će Vas to usrećiti ako se desi, ali varate se. Nemate pojma kakve loše posljedice bi dočekali sa tom željom.

SLOVO D

ŽELJU koju želite da ZAMISLITE nekako se bojite ipak nje. DRVO ŽELJA Vam poručuje da nema potrebe da se bojite bilo čega. Vi ste osoba koja ste zaslužili mnogo sreće u životu i zato ćete je i dobiti. Do kraja mjeseca želja će Vam biti ispunjena.

SLOVO E

Svaka ŽELJA koju Vi ZASMILITE sudbina će Vam ispuniti. DRVO ŽELJA je Vaš hram za duševnu i tjelesnu sreću koja Vam dolazi. Šalje Vam ispunjenje želje još tokom iduće sedmice.

SLOVO F

Ovo je želja koja će u Vaš život unijeti mnogo prelijepih trenutaka i stvari. Sada će DRVO ŽELJA da Vašu želju ispuni već sutra. Sve će se dešavati polako pa ne očekujte neke bum odmah novosti. U pozadini svih dešavanja kriće se Vaša želja.

SLOVO G

DRVO ŽELJA će Vas usrećiti do kraja godine sa ispunjenjem želje.

SLOVO I

Da li ste dobro razmislili kada se DRVO ŽELJA pitali da Vam ispuni želju? Ispuniće Vam se želja ali neće donijeti očekivane rezultate. Jer ipak i Vi morate nekad da naučite kako život funkcioniše.

SLOVO J

Nemojte se previše nadati jer Vam ova želja neće donijeti ništa dobro. Moraćete mnogo mnogo vremena čekati dok Vam DRVO ŽELJA ispuni ovu Vašu željicu.

SLOVO K

Vaša želja će biti jako brzo ispunjena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *